Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@16:58:57 GMT

مراحل دریافت وام ازدواج

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۳۱۸۷۶

مراحل دریافت وام ازدواج

نخستین قدمی که باید بردارید این است که در سامانه تسهیلات ازدواج ثبت‌نام کنید و یک کد رهگیری ۱۰ رقمی از سامانه دریافت کنید. ناطقان: باتوجه به شرایط سخت اقتصادی که در آن قرار داریم، ازدواج کردن و شروع یک زندگی جدید چالش‌های مالی زیادی به همراه می‌آورد. از همین رو، زوج‌ها به دنبال وام ازدواجی هستند که به کمک آن حداقل بتوانند محلی برای سکونت خود رهن کنند و تا حدی از بار مشکلات‌شان بکاهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانک مرکزی مبلغ وام ازدواج 1400 را بر اساس سن زوجین تعیین کرده است. به زن و شوهرهایی که از فروردین سال ۹۷ تا الان وام ازدواج نگرفته‌اند و به ترتیب بیشتر از ۲۳ سال و ۲۵ سال سن دارند، نفری ۷۰ میلیون تومان وام داده می‌شود. این وام در اغلب بانک‌ها و موسسات مالی کشور قابل ارائه است .



چند سال طول می‌کشد اقساط وام ازدواج تمام شوند؟!

بدون شک مبلغ قسط وام و حداکثر زمان بازپرداخت آن یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که ذهن متقاضیان وام ازدواج را به خود مشغول ساخته است. با وجود اینکه نرخ سود این وام معمولاً در سال‌های مختلف ثابت و برابر ۴ درصد اعلام می‌شود، اما مبلغ و دوره بازپرداخت آن هر سال تغییر پیدا می‌کند. مبلغ وام با توجه به سن زوجین تعیین می‌شود. اگر می‌خواهید از شرایط وام ازدواج در سنین مختلف مطلع شوید می‌توانید به سایت رده مراجعه کنید. به افراد متاهلی که سن کمتری دارند مبلغ بیشتری اختصاص داده شده است.

حداکثر زمان بازپرداخت برای وام ازدواج در سال ۱۴۰۰، ۱۲۰ ماه اعلام شده است. یعنی ۱۰ سال طول می‌کشد تا حساب شما با بانک تسویه شود. هر نفر برای وام ۷۰ میلیونی که از بانک گرفته است به مدت ۱۰ سال باید هرماه حدود ۵۸۴ هزار تومان قسط پرداخت کند.
وام ازدواج و دردسر پیدا کردن ضامن‌هایش

پیدا کردن ضامن مناسب برای وام گرفتن، یکی از چالش‌هایی است که بر سر راه زن و شوهرهای جوان قرار دارد. در خبرها اینطور آمده است که هر یک از زوجین برای دریافت وام باید یک ضامن رسمی معتبر داشته باشد. ضامنی که فیش حقوقی و گواهی کسر از حقوق خود را به بانک ارائه می‌دهد. البته گزارش‌های میدانی سایت رده حکایت از آن دارد که در عمل برای دریافت این وام باید به ازای هر نفر بیش از یک ضامن رسمی به بانک معرفی کرد. همین موضوع موجب دردسر زوج‌ها شده است.
تا چندبار می‌توان وام ازدواج گرفت؟

با توجه به قانون کشورمان ایران، وام ازدواج تنها یک‌بار به هر فرد داده می‌شود. پس اگر قبلا یک‌بار ازدواج کرده‌اید و از بانک هم وام دریافت کرده باشید، برای ازدواج بعدی خود دیگر امکان برخورداری از وام ازدواج را نخواهید داشت. مگر اینکه در هنگام ثبت‌نام وام و پیش از دریافت مبلغ از بانک، از همسرتان جدا شده باشید.
شرایط و مدارک دریافت این وام چیست؟

نخستین قدمی که باید بردارید این است که در سامانه تسهیلات ازدواج ثبت‌نام کنید و یک کد رهگیری ۱۰ رقمی از سامانه دریافت کنید. پس از آن ۱۲ روز فرصت دارید تا با فراهم کردن مدارک خود ثبت‌نام‌تان را تکمیل کنید. ارائه سفته، اصل و کپی مدارک شناسایی و سند ازدواج و معرفی ضامن معتبر برای دریافت این وام ضروری هستند. توجه کنید که اگر سابقه بانکی‌تان خوب نباشد یعنی در پرونده اعتباری‌تان سابقه چک برگشتی یا وام پرداخت نشده وجود داشته باشد، ممکن است این وام به شما داده نشود.

فراموش نکنید که تنها ۲ سال بعد از تاریخ عقدتان فرصت دارید وارد سامانه تسهیلات ازدواج شوید و ثبت‌نام کنید. پس فرصت را از دست ندهید و هرچه زودتر اقدامات لازم را انجام دهید.

 
منبع: تابناک برچسب ها: وام ، ازدواج ، ناطقان ، تسهیلات ، سامانه ، رهگیری

منبع: ناطقان

کلیدواژه: وام ازدواج ناطقان تسهیلات سامانه رهگیری وام ازدواج ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۱۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن

به گفته مقام مسئول بانک مرکزی از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات نهضت ملی مسکن ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر ( حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد شده‌اند. - اخبار اقتصادی -

مصطفی قمری‌وفا در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها در موضوع نهضت ملی مسکن اظهار داشت: حسب آمار اخذ شده از سامانه طرح‌های جامع حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی، تا تاریخ 16‏/02‏/1403 ‌از تعداد یک‌ میلیون و 752 هزار و 978 نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد 411 هزار و 60 نفر ‌تا تاریخ یادشده به بانک‌های عامل جهت اخذ تسهیلات موصوف مراجعه نکرده‌اند.

سهم 18 بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن، همچنان صفر + جدول

 

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی ادامه داد: از تعداد یک‌ میلیون و 341 هزار و 919 نفر‌ متقاضی که جهت اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند، تعداد 470 هزار و 508 نفر (در حدود 35 درصد از مراجعه کنندگان) بنا به دلایل مندرج در سامانه مذکور از جمله نداشتن مدارک مورد نیاز، نداشتن وثایق قابل ‌قبول، وجود معارض در زمین ملکی، نداشتن پروانه ساختمانی، عدم امکان تأمین سهم آورده متقاضی و غیره، فاقد شرایط لازم جهت اخذ تسهیلات موصوف هستند.

قمری‌وفا تصریح کرد: در این راستا، حسب آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد 871 هزار و 861 نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد 802 هزار و 804 نفر (در حدود 92 درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ 2،678 هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد 624،468 نفر و به مبلغ 1،337 هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟